Tisková zpráva ze dne 19. října 2011.

19. října 2011

Nové vedení Leteckých služeb chystá změny

Současné vedení města se rozhodlo na jaře tohoto roku provést audit a kontrolu v hospodaření akciové společnosti Letecké služby Hradec Králové, jejímž jediným akcionářem a vlastníkem je právě město. Současně s tímto krokem učinilo personální změny ve vrcholných orgánech společnosti a pověřilo nově zvolené představenstvo, aby připravilo strategii dalšího rozvoje a návrh změn včetně reorganizace.

K současné situaci ve společnosti uvedl Ing. Jiří Jiroušek, nový předseda představenstva: „Společnost během čtyř let existence dokázala z královéhradeckého letiště vybudovat profesionální areál pro veřejnou vnitrostátní a neveřejnou mezinárodní leteckou dopravu. Ve svém vývoji dospěla do fáze, kdy se musí pohnout dál. Výsledky interního auditu nutnost změn potvrdily. Právě zjištěné nedostatky vedly k odvolání dosavadního ředitele leteckých služeb Romana Zindulky. Na tento post již bylo vypsáno výběrové řízení a jeho výsledky budou spolu s novou strategií prezentovány na jednání rady města, která se uskuteční 1. listopadu tohoto roku.“

Kontakt:
Ing. Jiří Jiroušek, MBA